Konferencje

29 styczeń 2014
W trakcie konferencji prezentowane będą najnowsze trendy związane z żywieniem w rekreacyjnej aktywności fizycznej oraz w sporcie wyczynowym. Oprócz specjalistów – naukowców i praktyków w zakresie żywienia, prelegentami będą również specjaliści w dziedzinie biochemii i fizjologii sportowej.



PROGRAM
Korzyści racjonalnego żywienia osób aktywnych fizycznie.
Makroskładniki diety – wpływ węglowodanów, białek i tłuszczów na zdolności wysiłkowe organizmu. 
Witaminy i składniki mineralne w sporcie.
Strategie nawadniania w aktywności fizycznej.
Wykorzystanie suplementów i odżywek w sporcie wyczynowym i rekreacyjnym.
MIEJSCE
Wyższa Szkoła Nauk Humanistycznych i Dziennikarstwa
sala nr A004

TERMIN
26 kwietnia 2014 roku

ORGANIZATORZY
czasopismo food forum

REJESTRACJA
na stronie czasopisma www.food-forum.pl

OPŁATA ZA UCZESTNICTWO
120 zł od osoby



więcej...


źródło: www.food-forum.pl


Komentarze (0)

Brak komentarzy
powrót




copyright © 2012 Polskie Stowarzyszenie Dietetyków
design by fast4net