Inne wydarzenia
Cykl otwartych posiedzeń naukowych w Instytucie Żywności i Żywienia, 2014/2015, Warszawa
14 październik 2014
Instytut Żywności i Żywienia informuję, że od dnia 15 października 2014 roku, wznawia cykl otwartych posiedzeń naukowych!
Spotkania będą odbywały się w środy o godz. 12.30 w sali nr 7 w siedzibie Instytutu Żywności i Żywienia przy ul. Powsińskiej 61/63 w Warszawie.
- 15 października 2014 r.
Żywienie a zachorowalność na nowotwory złośliwe w Polsce w latach 1960–2013.
prof. dr hab. n. med. Mirosław Jarosz, dr Ewa Rychlik, dr Włodzimierz Sekuła,prof. nadzw. IŻŻ
- 19 listopada 2014 r.
Naukowe podstawy tworzenia systemu profilowania żywności w Polsce
prof. dr hab. n. med Mirosław Jarosz, dr Katarzyna Stoś, prof. nadzw. IŻŻ
- 03 grudnia 2014 r.
Zmniejszenie ryzyka zagrożenia zdrowia kobiet w wieku prokreacyjnym, niebędących w ciąży i ciężarnych, poprzez wpływ na żywienie.
dr hab. n. med. Lucjan Szponar, prof. nadzw. IŻŻ
- 14 stycznia 2015 r.
Żywienie zindywidualizowane dziś i w przyszłości
dr hab. Iwona Traczyk, prof. nadzw. IŻŻmgr Agnieszka Surwiłło
dr hab. Iwona Traczyk, prof. nadzw. IŻŻmgr Agnieszka Surwiłło
- 11 lutego 2015 r.
Aktualne wytyczne leczenia zaburzeń lipidowych
prof. dr hab. n. med. Longina Kłosiewicz-Latoszek, prof. dr hab. n. med. Barbara Cybulska
prof. dr hab. n. med. Longina Kłosiewicz-Latoszek, prof. dr hab. n. med. Barbara Cybulska



