Inne wydarzenia

14 październik 2014
Instytut Żywności i Żywienia informuję, że od dnia 15 października 2014 roku, wznawia cykl otwartych posiedzeń naukowych!
Spotkania będą odbywały się w środy o godz. 12.30 w sali nr 7 w siedzibie Instytutu Żywności i Żywienia przy ul. Powsińskiej 61/63 w Warszawie.

 
  • 15 października 2014 r.
Żywienie a zachorowalność na nowotwory złośliwe w Polsce w latach 1960–2013.
prof. dr hab. n. med. Mirosław Jarosz, dr Ewa Rychlik, dr Włodzimierz Sekuła,prof. nadzw. IŻŻ
 
 
  • 19 listopada 2014 r.
Naukowe podstawy tworzenia systemu profilowania żywności w Polsce
prof. dr hab. n. med Mirosław Jarosz, dr Katarzyna Stoś, prof. nadzw. IŻŻ
 
 
  • 03 grudnia 2014 r.
Zmniejszenie ryzyka zagrożenia zdrowia kobiet w wieku prokreacyjnym, niebędących w ciąży i ciężarnych, poprzez wpływ na żywienie.
dr hab. n. med. Lucjan Szponar, prof. nadzw. IŻŻ
 
  • 14 stycznia 2015 r.
Żywienie zindywidualizowane dziś i w przyszłości
dr hab. Iwona Traczyk, prof. nadzw. IŻŻmgr Agnieszka Surwiłło
 
 
  • 11 lutego 2015 r.
Aktualne wytyczne leczenia zaburzeń lipidowych
prof. dr hab. n. med. Longina Kłosiewicz-Latoszek, prof. dr hab. n. med. Barbara Cybulska
 

Komentarze (0)

Brak komentarzy
powrót




copyright © 2012 Polskie Stowarzyszenie Dietetyków
design by fast4net